Παρουσιάσεις

Παρουσιάσεις (5)

Επιχειρηματίες φτιάχνουν μια βιομηχανική μονάδα στο "πόδι" χωρίς μέτρα προστασίας του περιβάλλοντος (βιολογικός καθαρισμός, μονάδες επεξεργασίας επικίνδυνων αποβλήτων, μέτρα προστασίας της υγείας των εργαζομένων κλπ και ύστερα εκβιάζουν τις κυβερνήσεις με το επιχείρημα ότι "είναι πολλά τα έξοδα και θα αναγκαστούμε να κλείσουμε αφήνοντας κόσμο στο δρόμο".

Για όγδοη συνεχή χρονιά πραγματοποιήθηκε από 12 έως 14 Ιουνίου 2017 στην Ιερουσαλήμ του Ισραήλ, ο διαγωνισμός ελαιολάδου Terra Olivo-Mediterranean.

Το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών και Eξοικονόμησης Eνέργειας (KAΠE) είναι ο εθνικός φορέας για τις Aνανεώσιμες Πηγές Eνέργειας (AΠE), την Oρθολογική Xρήση Eνέργειας (OXE) και την Eξοικονόμηση Eνέργειας (EΞE). Με το Νόμο 2244/94 ("Pύθμιση θεμάτων ηλεκτροπαραγωγής από Aνανεώσιμες Πηγές Eνέργειας") και το Νόμο 2702/99 το KAΠE ορίστηκε ως το Eθνικό Συντονιστικό Kέντρο στους τομείς δραστηριότητάς του.

Η εταιρεία ιδρύθηκε από τους αδερφούς Χρήστο, Χαράλαμπο, Ηλία, Μιχάλη και Ιωάννη Δοντά το 1970 ξεκινώντας με μια μονάδα παραγωγής βαμβακονημάτων στα Φάρσαλα. Μέσα σε μια 30ετία η δυναμικότητα της ξεπέρασε κάθε προσδοκία οδηγώντας την επιχείρηση σε επίπεδα που την κατατάσσoυν μεταξύ των μεγαλύτερων και πλέον κερδοφόρων Ελληνικών κλωστόϋφαντουργικών επιχειρήσεων.

Στις 15 Μάη του 1950 οι ενώσεις Δ.Σ. και οι Συνεταιρισμοί όλο και πλήθαιναν και η έννοια του Συνεργατισμού εξαπλώνονταν ανά την Ελλάδα.

Copyright © 2017 agroscience.gr. Design and development by Web Artistic